Taç Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold

Taç Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold, sadeliği ve şıklığıyla dikkat çeken bir yemek takımıdır. Altın rengi detayların porselenin beyaz yüzeyiyle buluşması, sofralara zarif bir hava katar.
Taç Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold
Taç Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold
Takım, 12 adet servis tabağı, 12 adet çukur tabak, 12 adet pasta tabağı, 12 adet kase, 2 adet küçük kayık tabak, 1 adet büyük kayık tabak, 1 adet tuzluk ve 1 adet biberlikten oluşur. Bu sayede, her türlü yemek ve atıştırmalığı servis etmek için ihtiyaç duyacağınız tüm parçalar takımda bulunur.

Taç Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold, 12 kişiliktir. Bu sayede, aileniz ve misafirlerinizle birlikte keyifli sofralar kurmanıza olanak tanır.

Takım, 1. sınıf porselenden üretilmiştir. Bu sayede, uzun yıllar boyunca ilk günkü parlaklığını ve sağlamlığını korur. Ayrıca, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Taç Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold, şık tasarımı ve dayanıklılığıyla, sofralarınıza şıklık katacak bir seçenektir. 

Takım, hem günlük kullanım için hem de özel günler için idealdir. Sadeliği ve şıklığıyla, her türlü sofraya uyum sağlar.

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
Tel: 08503039000
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul
kaynak: Taç

1 Yorumlar

  1. Taç Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold, 12 kişiliktir. Bu sayede, aileniz ve misafirlerinizle birlikte keyifli sofralar kurmanıza olanak tanır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski