Yemek Takımları Fiyatları

Taç Yemek Takımları Fiyatları

Porselen yemek sofra takımlarını almak istiyorsanız mutfak ürünleri alanında rakipsiz olan Taç firmasını önerebiliriz. Türkiye'nin her bölgesinde mağazaları bulunan ve dünyanın birçok ülkesinde satış bayilerini açan Taç Ev ve Mutfak Eşyaları, Yönetim Kurulu Başkanlığını Esra Kuştemir'in üstlenmesiyle global bir marka haline gelmiştir. Mısır, Azerbaycan, Almanya, Rusya pazarlarına açılan ve E-İhracat alanında Türkiye'nin öncü markalarından biri olan Taç uzmanları, kullanıcıların kolay bir şekilde ürünlerine erişimini kolaylaştırmak için bütün detayları çalışarak tedbir almıştır.
Yemek Takımları Fiyatları - Porselen 6-12 Kişilik Yemek Takımları - Taç
Yemek Takımları Fiyatları - Porselen 6-12 Kişilik Yemek Takımları - Taç
Taç yemek takımları, porselenden üretilen ve darbelere karşı dayanıklı olan ürünlerdir. Yemek takımlarının fiyatları, ürün setine ve adet sayısına göre değişmektedir. Taç yemek takımları, şık tasarımlarıyla sofralara zarafet katmaktadır. Yemek takımları, özel davetler, kutlamalar ve günlük yemekler için uygundur. Uluslararası kalite standartlarında üretilen, kullanıcıların son derece memnun kaldığı ve mutfak eşyaları arasında ilk tercih edilen ürünlerden olan Taç firmasının yemek takımlarına olan ilgi artarak devam etmektedir. Türkiye'de, İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde mağazalarda ve zincir mağazalarda Taç yemek takımları satışı yapılmaktadır.
Taç Yemek Takımları Fiyatları - 1 Alana 1 Bedava Kampanyası - Taç
Taç Yemek Takımları Fiyatları - 1 Alana 1 Bedava Kampanyası - Taç


















Taç firması, kullanıcılarının ürünlerine kolayca ulaşabilmesi için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Kargo hizmeti, ödeme kolaylığı ve ürünlerin adrese teslim edilmesi, Taç firmasının müşteri memnuniyetini artırmıştır.

6 Kişilik Yemek Takımları

Taç mutfak eşyaları ürünleri arasında en çok satan ürünlerden biri olan 12 kişilik yemek takımları satışa sunulduktan kısa süre sonra tükenmektedir. Kullanıcıların adeta hücum ettiği, mutfağında bulundurmaktan memnun olduğu, şık tasarımlarıyla dikkat çeken ve sürekli olarak günün ihtiyaçlarına göre modernize edilen 6 kişilik yemek takımları set halinde de satılmaktadır. Taç firması, üretim kalitesinden ödün vermeden kullanıcılarının daha uygun fiyatlarda yemek takımlarına ulaşmalarını sağlamak için teknolojinin bütün imkanlarını kullanmaktadır. Maliyetleri minimize edecek bir anlayışla mutfak eşyaları üretimini yapan, bütün gelir dağılımına sahip kesimlere hitap eden yemek takımlarını almak isterseniz Taç firmasıyla iletişime geçebilirsiniz. 
Renoir Valencia 24 Parça Yemek Takımı
Renoir Berlin 24 Parça Yemek Takımı
Renoir Sevilla 24 Parça Yemek Takımı
Taç Spinosa Jenny 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı
Taç Bahar Leona 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı
Çok satanlar listesinin en başında yer alan ve birçok ürünü tükenen Taç firmasının 6 kişilik yemek takımları ürünlerimizden birkaç tanesini sizinle paylaştık.
6 Kişilik Yemek Takımları - Porselen Yemek Takımları - Taç
6 Kişilik Yemek Takımları - Porselen Yemek Takımları - Taç
Ürünlerimizin tamamını incelemek, fiyat bilgisi hakkında fikir edinmek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.

12 Kişilik Yemek Takımları

Taç Eliza markalı 12 kişilik yemek takımları, firmanın en çok satan ürünleri arasında yer almaktadır. Sade tasarımlarıyla sofranıza şıklık kazandıran Eliza Alyona 53 Parça Yemek Takımı Gold yemek takımı ürünümüz gibi, diğer ürünlerimiz de yine en çok satanlar listesinde zirvede yer almaktadır.
12 Kişilik Yemek Takımları Fiyatları - Satışları - Taç
12 Kişilik Yemek Takımları Fiyatları - Satışları - Taç
Kalitesi ve şık tasarımlarıyla ev mutfaklarının ve işletmelerin vazgeçilmezi olan 12 kişilik yemek takımlarımızdan bazıları aşağıda yer almaktadır.
Taç Eliza Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold
Taç Eliza Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Platin
Taç Bella Minola 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı
Taç Eliza Cherish 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı
Taç Real Bone Harem 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold
Taç firmasının 12 kişilik yemek takımları hakkında daha fazla bilgi için ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 

Porselen Yemek Takımları

Taç firmasının kendi fabrikasında üretilen 6 ve 12 kişilik yemek takımlarının en dikkat çeken özelliklerinden biri, porselenden üretilmiş olmalarıdır. Porselen takımlar, hem set olarak hem de adet olarak satışa sunulmaktadır. Porselen yemek takımları üretimiyle mutfak eşyaları sektöründe öncülük eden Taç firması, modern ve canlı tasarımıyla kullanıcıların büyük beğenisini kazanmıştır.
Porselen Yemek Takımları Seti Setleri - Satışları - Sofra Takımları - Taç
Porselen Yemek Takımları Seti Setleri - Satışları - Sofra Takımları - Taç
Sofrasında kaliteli ürünler kullanarak unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Taç firmasının porselen yemek takımlarını tercih edebilirsiniz.

Taç’sız Mutfak Kalmasın!

1960 yılında 'Mutfağa dair her şey' parolasıyla kurulan Taç firması, günümüzde mutfak eşyaları pazarında en büyük yerli firma olmanın gururunu yaşıyor. Muratlı ve Ereğli'de bulunan 45.000 m2'lik alanda yer alan fabrika ve depo alanımızla ürettiğimiz yemek takımları ve diğer mutfak ürünlerimizle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak son teknoloji makine parkuru ve deneyimli personel kadromuzla sizlere hizmet vermekteyiz. Ev ve mutfak eşyalarını üreterek mutfağınızı Taç’landırırken, Türkiye ve birçok ülkede yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
Taç’sız Mutfak Kalmasın - Porselen Sofra Takımları - Taç
Taç’sız Mutfak Kalmasın - Porselen Sofra Takımları - Taç
'Taç’sız mutfak kalmasın' anlayışıyla üretim aşamasından pazarlama aşamasına kadar geniş bir çalışma yürütüyoruz. Taç firmamızın yemek takımları fiyatları hakkında web sitemiz başta olmak üzere sosyal medya hesaplarımızdan bilgi alabilirsiniz. Taç farkıyla mutfağınızın konforunu arttırın ve sıcacık aile ortamında yemeklerinizin keyfini çıkarın.

Taç İletişim

6 ve 12 kişilik yemek takımları ürünlerimizi  almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
08503039000
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski